Elefanten, generációk tanultak meg járni velünk.

2008.03.27. 16:31 | gyermekcipo | Szólj hozzá!

Elefanten, generációk tanultak meg járni velünk.


Már 1928 óta kelnek velünk a gyerekek felfedezõútra. Mivel lábacskáik sorsát a szívünkön viseljük, már 80 éve újra és újra mércét állítunk a gyerekcipõk minõségét illetõen.

Minden lépéssel fejlõdünk:
A szülõk legfõbb vágya, hogy gyermekük egészségesen nõjön fel. Mindent megadnak neki, amire a természetes fejlõdéséhez szüksége lehet. Ehhez hozzátartoznak a megfelelõ cipõk már az elsõ lépéstõl. Hiszen csak egészséges lábakon járhatják végig az élet útját.

Európa vezetõ gyerekcipõ márkájaként felelõsek vagyunk azért, hogy a gyermekek lába egészségesen fejlõdjön. Ezért már a 80 éve szoros együttmûködésben állunk egyetemekkel és tudósokkal. Az intenzív kutatások eredményeképpen olyan optimális cipõket sikerült kifejlesztenünk, amelyekben a gyermeklábak jól érzik magukat. Elefanten

Lehet szó mászásról, járni tanulásról vagy már szaladgálásról, a gyermeklábak nálunk a legjobb kezekben vannak.

Az Elefanten már 80 éve családtag. Már a nagymama és a dédapa is megbízhatott az Elefanten jól bevált minõségében. A cipõmodellek fejlõdésével, a megjelenését is aktualizálták idõrõl-idõre a kornak megfelelõen.  De a hûséges kísérõben minden generáció megbízhatott: a piros elefántban.

< gyerekcipõkrõl. megfelelõ a és márkáról Elefanten az mindent meg tudjon világát is Ön fel Fedezze vihetik. Magukkal megtalálják üzletben Deichmann minden illetve letölthetik itt brosúránkat Elefanten? éves ?80>

Az Elefenten a legismertebb gyerekcipõmárka a német nyelvterületen. Nemzetközileg is egyre ismertebb lesz.  További érdekes információkat az Elefanten történetérõl, az akciókról és hogy miért olyan kedvelt márka, itt talál:
www.gyermekcipo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://elefanten.blog.hu/api/trackback/id/tr64399266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása